perjantai 26. kesäkuuta 2009

puss och kram

Ihquu, pol remyn tayteista, halauksien tayteista, lahjarikasta ja nuorekasta 30-vuotis syntymapaivaa rakas ystavaiseni, my darling :)
Ikava iski kuvia selaillessa ja muistellessa menneita, voip kun oisin siella halaamassa sua ja leikkaamassa kakkua, korkkaamassa skumppaa, hatyyttelemassa sua koneen aarelta ja aamulla heraamassa sun soffalta tukka kipeena...sita ma kaipaan...ja sua ;)

1 kommentti:

petri-serkku kirjoitti...

dänk juu mykke mera :D. mulla oli eilen (nyt on la-aamu klo jtn 10) ihana päivä kaikkinens, et ei tunnu yhtään pahalta täyttää kolkyt, hyvältä tuntuu. ilma on tääl morsian ja tosi hot sellanen. ei tullu eilen ees juopoteltuu, aamulla viimeistelin siirin kaakun (sisälle ja päälle pelkkii tuoreit mansikoit ja skermavaahtoo, voi että oli nami nampsis) ja menin niille juhliin siirii, sit lähettiin n&s&v&s kullaanmökille rentoutuu (ajettiin maisemareittii ja kuunneltiijalaulettii koko autolline hanat mm. ressuuheiälämee) ja kun tultiin sielt kahdeksan jälkeen niin törmäsin sannaan alaovel joka toi mulle tytöiltä kassillisen pol remyjä, hih heh hii jee ja sen jälkeen viel ellu-serkkuki toi mulle polpullon ja sit mikko oli piilotellu mulle ympäri kämppää lahjoja, fingerpori kakkone löyty viel tyynyn alt klo tän vuorokauden puolel kun ojensin tyynyä nukahtamisen hetkellä. oli kiva päivä. ja tänään on ajatuksena mökkeillä koko päivä kun täst pääsis ylös, mut taitaa ottaa vähän poltsuu kans. vesi oli linnunmjölkkii. lueskelen just sun kivaa ja (sateisen kuulosta yyh) roudtrippii, seuraavaks luen osan neljä. kiva ku oot noi paljo tekstaillu! pus o kram takas lähtee än yy ny tee pee!