tiistai 16. syyskuuta 2008

Sukhumvit 11 - Suk11

Kirjoitetaan nyt talle kadulle-hostellille oma osio, kun ei tuo kuvien lataaminen edelliseen onnistunut...joko vika on koneessa, blogissa tai kayttajassa...veikkaan viimeista:)
...
Sukhumvit on piiiiitka tie, jonka varrelle mahtuu kaikenlaista ja myos SkyTrainilla on oma linjassa nimeltaan Sukhumvit...joten oikein oivallinen valinta majoittua. Taalta meinaan loytyy niin halpaa kuin jarjettoman kallistakin majoitusta, katukeittiota laidasta laitaan ja fancy ravintoloita. Niin ja tama tie sitten haaroittuu numeroiden mukaanjostain ykkosesta yli seittemaankymmeneen eli lisaa teita ja lisaa paikkoja:)
...
Hostellini nimi on SUK11. Kiva idyllinen paikka majoittua, eika edes kallis. Taalta kannattaa tehda varaus, silla yleensa vain dormissa on vapaita paikkoja, highseason aikoina ei siellakaan. Taalla olen nahnyt majoittuvan niin vanhuksia, lapsiperheita vauvoineen kuin nuoria reppureissaajiakin. Aamiainen kuuluu hintaan ja siella yleensa nakee muita talon asukkaita...itsekkin paivareissu seuraa siella tavannut.
...
...
Ulkoapain nayttaa varsin idylliselta ja perithaimaalaiselta. Kuvaajan takana kuitenkin on lauma tuktuk kuskeja loikoilemassa menopeliensa paalla, 7/11 kauppa, katuruokamyyjia ja jatkuva elamointi...kuvasta vasemmalle taas loytyy HIV klinikka (no joo, otetaan siella muitakin verikokeita), Brittipub, Tapasravintola, ei niin perinteinen hieromapaikka ja 'nettiluola' missa nyt istuskelen. Niiden edessa taas on hirveen hauska pikkupub nimeltaan Cheap Charlie, mainittu oikein Mondon oppaassakin. Siella on vain ulkona paikkoja ja se on aina taynna...olut maksaa euron:)
...
...
Hostellista loytyy myos minulle mieleista taidetta. Olisi hienoa paasta nakemaan oikein kunnon paikallista koristeveistoa, etta miten se homma taalla tehdaan. Jurvan opettajani on taalla moista opiskellut ja kertoi ettei taalla mitaan hoylapenkkeja ole vaan varpailla pidetaan lankusta kiinni ja veistellaan:)
...
...
Loytyy taalta myos pieni temppeli. Minahan tein heti ensimmaisena iltana sen virheen, etta menin istuskelemaan tuon minitemppelin vastapaata olevalle sohvalle ja laitoin jalat poydalle. En tieda miten paikalliset olisivat siihen reagoineet jos olisivat nahneet, silla on kuulemma suuri synti nayttaa jalkapohjiaan budhalle. Noh, nakojaan taytyy kaikki oppia kantapaan kautta:) Taalla on muuten myos se tapa, etta temppeleihin mennessa naisilla pitaa olla hartiat peitettyina ja ois hyva jos ei saaret ja varpaatkaan nakyis...riippuen temppelista. Myoskaan naisen ei ole soveliasta istua munkin viereen.
...

Ei kommentteja: