perjantai 26. kesäkuuta 2009

Roadtrip part2 Cervantes-Geralton

Vettä satoi, niin kuin muutenkin siihen asti…lähettiin vaan ajamaan pohjoseen päin niin pitkälle kun jaksettiin. Jo ensimmäisenä päivänä ajettiin harhaan…Jason sai entiseltä pomoltaan matkalahjaksi GPS:n, mutta huomattiin vasta eksyttyämme että sitä ei oltu päivitetty vähään aikaan, joten se ohjas meidät semmosille teille jotka ei joko päädy mihinkään tai on muuten vaan meidän autolle ajokunnottomassa kunnossa. No ei se ensimmäinen harhareissu ollu kun 50 kilsaa ja ohjas meidät keskelle peltoa :)
...
Ensimmäinen pysähdyspaikka Perthin jälkeen oli Cervantes. Ei siitä sen enempää…sato vettä. Paistettiin pihvit auton takana, kun ulkona tuuli ja sato sen vertaa ettei kaasukeittolevy oikeen pelittäny muualla. Mukava oli mennä auton taakse sen jälkeen nukkumaan pihvin hajussa. Pysähdyspaikka tais olla jonkun kansallispuiston look out paikka…pimeetä ja hiljasta…je kenguruita. Aamulla ’aurinkoisemmat’ maisemat, kylmät ja tuuliset semmoiset. Valokuvat todisteeksi että oltiin paikalla ja jatkettiin taas matkaa.
...


Next stop Geralton. Siellä päätettiin maksaa ihan caravan paikkaan yöksi, suihku kun houkutti. Geralton oli ensimmäisen isompi kaupunki jossa pysähdyttiin Perthin jälkeen…eipä siellä nyt mitään ihmeellistä ollu sielläkään. Käytiin korjauttamassa auton takaluukku, kun se ei suostunu menemään lukkoon. Onneksi löydettiin maailman mukavin ja ystävällisin autonkorjaaja, joka kiireistään huolimatta kerkes sen korjaamaan samantien. Geraltonissa oli myös yksi CBH (mun entinen työpaikka) päämaja, siellä lastattiin viljaa laivoihin. Vähän isommat systeemit oli kyllä kun meillä pikkuisessa Corriginissa :) Sinne jos pääsis töihin, ni vois olla jo ylpee ittestään…
...
Geraltonin caravanpaikassa grillailtaessa juteltiin jonkun ukkelin kanssa joka innostuneena kyseli mein matkasuunnitelmia ja suositteli paikkoja joihin mennä ja pysähtyä. Meinas että alkaa aurinko jo pian paistamaan kun päästään vähän pohjoisemmaksi…toivottavasti, koska Geraltonissa vietettiin yks kylmimmistä öistä tähän asti! Mutta se oli ihan kiva paikka, suosittelen pysähtymään jos joku tekee vastaavanlaisen reissun joskus :)
...

Ei kommentteja: