sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Bali Bali Bali

Balillakin sitten tuli kaytya...ja nyt ollaan takasin Australian maalla...taas :) Balille reissasin ihan ja vaan sen takia etta isi ja aiti tuli sinne kanssa ja Heli ja Juha. Porukat oli ollu siella jo viikon ennenkun ma sinne saavuin, kun kerta reissasin siella Tassilassa ni en kerinny ihan suit sait sukkelaan sinne Balille. Mutta viikon vietin isin ja aitin hellassa huomassa:) Paljon ne mua rakasti kun ei tarvinnu murehtia majotuksesta eika sapuskoista =D
...
orkidea puistossa poseeraamassa
...
Balista ei sen enempaa...jos joku ei tiia mihin pain maapalloo sen sijottais, niin se on tossa Australian ylapuolella Indonesiassa. Melkein 4 tunnin lento taalta Perthista sinne ja Suomesta muutama tunti (vuorokausi) enemman :) Bali on aika boring loppujen lopuksi...elama siella pyorii paikallisilla ihan vaan turismin ymparilla...jokaikinen taksikuski oli lykkaamassa kayntikorttiaan meille ja jos ei tanaan niin mitas ohjelmaa huomenna...ois temppelii ja tulivuorii ja hopeaseppia ja puunveistoo jne jne. Ei meita paljoo Helin ja Juhan kanssa napannu, kun Thaimaassa kayneina ollaan nekin jo monasti nahty ja koettu. Ei ne siella Balilla niin kummosempia voi olla...Aitin kanssa kaytiin sitten vahan ajelees kun oli innokas taksikuski...niilla on ne omat tutut joitten luokse ne kuskaa millon kattomaan maalauksia ja millon koruja. Ja tietty hermostuvat kun kattelet vaan kohteliaasti ja tokaset kiitos hei, ei nyt talla kertaa:) Kahen viikon aikana se Ei Ei Ei hokeminen alko jo pannimaan.
...
isan lempijuoma Bintang olut
...
aiti kuvaamassa bonsai puita hopeasepan kodin pihalla
...
valkoinen tiikeri
...
aiti silittamassa tiikerinpentua (makin kokeilin)
...
...ja sylissa orangivauva
...
isan kanssa tykkijoeassa (mina kastuin, ei ollu isasta paljoo suojaksi)
...
'huvila' myytavana
...
hyvastit lentokentalla :(
...
Heli ja Juha tuli sinne Balille sitten toiseksi viikoksi...tai kakshan viikkoo nekin oli, mut ma olin niitten kanssa sen niitten ekan viikon. Meni kaikki ihan mukavasti, porukoitten kans yks viikko ja ystavien kanssa toinen viikko. Ei tuntunu loma yhtaan liian pitkalta, vaikka kaikki Balilla kayneet on sanonu etta kaks viikkoo Balilla on ihan liian pitka aika ettei siella oo mitaan tekemista. Mutta laheisten kanssa aika meni vahan turhankin nopeesti, mutta paa asia oli vaan nahda rakkaat ihmiset :) Luulin kylla etta koti-ikava ois ollu ihan hirvee tanne palaamisen jalkeen, mutta nakeminen onnekswi vaan helpotti sita ja nyt jaksaa taas olla taalla:)
...
Heli kalastamassa...ihan vaan siimalla :) ja mitaan ei tullu
...
Juha joutu toihin (se on toi valkonen kaveri )
...
shoppailemassa ja hikoilemassa Kutan basaareissa ja kraasakojuissa
...
viimeinen ehtoollinen :)
...
ja taas jaahyvaiset...talla kertaa lahden mina
...
Oli ihanaa nahda, kiitokset

Ei kommentteja: