lauantai 19. syyskuuta 2009

aika kuluu nopiaa...

oho onpas viimekerrasta taas kulunu aikaa...kohta taa blogi alkaa kerata hamahakin verkkoo ruudun taydelta :)
...
Mitas uutta viime paivityksen jalkeen...? Thomas sai potkut kahden paivan jalkeen, kun koko lafka tajus kuinka alyttoman arsyttava ja koppava kaveri se oli. Eika ne ees maksanu sille palkkaa niista kahesta paivasta mita se siella oli, hah...noh se siita. Vitutusblogi on taas palannut takaisin tylsaksi matkablogiksi =D
...
Kaytiin kattoos hyppivii krokotiileja...mun tuurilla loydettiin tylsin ja kallein 'jumping crock' reissu. Reissun jarjestajan piti lyoda ja heitella niita krokoja lihanpaloilla paahan jotta saatiin turisteille jotain kamerantaytetta :) Tylsaa kun taalla ei saa oikeen uida missaan, ei meressa eika joeassa kun on noita krokoja joka paikassa. Mut onneks esim taalla hostellillakin on uima-allas ni paasee ees vahan viilentymaan!
...
....
Kaytiin kyllakin uimassa yhdessa luonnonpuiston vesiputouksilla, Litchfield tai jotain sinne pain...ihanan raikasta vetta, mutta emma oikeen saanu selville etta oisko siella pitany pelata noita krokoja vai ei. Mut kaloja siella ainakin oli eika ne pahemmin tuntunu uimareita pelkaavan...ne vaan kutitti:)
...
...
Syyskuu...sain toisen vuoden viisumin eli nyt tein taytyy tylsistyneena ootella ja lukee mun paivityksia tanne viela toinenkin vuosi:) Piti kirjotella viime torstaina tanne kun sillon oli mun ns vuosipaiva Australiassa (vuosipaiva maailmalla ois ollu neljas paiva:). Mut jostain syysta ma oon jaany arsyttavaan koukkuun tohon How I met your mother telkkusarjaan...sain kanssamatkustajalta kopsattua nelja tuotantokautta ja nyt ois kolmas menossa:) Piti loytaa kompromissi miten siita irtautua etta saan aikaseksi tehtya jotain muutakin...loistava idealamppu valaisee mun kerrossangyn alapetia, kirjottelen Jasonin koneella ja samaan aikaan katon omalla koneella telkkusarjaa eteenpain =D nerokasta!

Ei kommentteja: