tiistai 24. maaliskuuta 2009

Puff

huuhaa...aurinko paistaa ja ilma on kun Suomessa kesalla :) eli ihan passeli mulle...jaksaa olla ulkonakin.
...
Mitaan maata jarisyttavaa ei oo Sydneyssa tapahtunu viime paivityksen jalkeen...Melbournessa on kuulemma sen sijaan jyrissy ja jarissy??? Taalla nyt vaikuttaa nuo luonnonmullistukset olevan vahan eri luokkaa kun siella kotoSuomessa. Metsapalot, tulvat, maanjaristykset...mita viela, meteori keskelle Sydneyta?
...
...
Tyot on loppu talta eraa. Tanaan piti olla viimeinen paiva, mutta pomo ilmotti aamulla etta asiakkaat ei oo maksanu laskujaan ajoissa ja sen takia ei oo rahaa maksaa palkkaa talta paivalta, ni ei sit menna toihin. Ei se vissiin ittekaan meinaa mitaan fyysista hommailla...nahtiin tuossa aamulla hostellin edessa aamiaisella ja potkin sita vahan persuksiin etta laittais elamansa kondikseen ja tan kahen viikon aikana alkais laskuttamaan asiakkaita ja pyytamaan viivastyskorkoo jos ei oo laskut ajallaan maksettu. Eikohan se hommansa osaa, aikuinen mies. Eikos noita sekasorto vaiheita jokaiselle tuu jossain vaiheessa elamaa. Kylla se kovasti lupaili mulle toita kun tuun Losista takasin, mutta taytyy kuitenkin olla realistisesti varuillaan. Nailla ausseilla kun on taa no worries meininki. Lupaillaan kovasti kaikkee, mutta organisointikyky jarjestaa asiat niin etta ne kans hoituis, ni on vahan niin ja nain. Corriginissa sen huomas kanssa, kun pomo soitteli viis kertaa illan aikana etta minne meet toihin huomenna, eiku meetkin tonne, ei ku sittenkin sinne ja aamulla tuli soitto etta et meekaan mihinkaan ja taas viiden minuutin paasta etta oo ready sua tullaan hakemaan just kohta:) etta kattellaan mita tapahtuu...kovasti pomolla pitais toita olla jonossa, mutta kun se organisointi takkuaa...
...
...
Pakkasin eilen tavarani, AGAIN! Huomenna lahto Los Angelesiin. Tarttee paasta vahan lomalle, kun taa lomailu on taalla niin kamalan rankkaa :) Onneks ei tartte ottaa kaikkee roinaa mukaan sinne, vaan sain jattaa laatikollisen (okei kaksi) tavaraa pomon varastoon. Hemmetti kun sita kamaa on TAAAAAAS kertyny. Ja ihan varmana lisaa tulee hommattua Losista. Dollarin kurssi on kylla hanurista, et ei silleen oo paras aika menna sinnepain, mutta koska sita nyt olis. Kiertelin tanaan kaupungilla ja kavin vaihtaas rahhoo...tylsan nakosia ne ameriikan dollarit, kun ei ne oo oikeen minkaan varisia tai nakosia. Aussidollarit taas on ihan monopolirahan nakosii:) Nain siina pankissa ollessani ja rahojani odotellessani huomasin, etta viereisella tiskilla vaihdettiin euroiksi rahaa ja piti oikeen tuijottaa, etta niiiiiin ton nakosiako ne setelit olikin, niin hailun varisii :)
...

Ei kommentteja: