tiistai 2. syyskuuta 2008

lähestyykö se matka vai eikö se lähesty...

Viimeinen työpäivä on taaksejäänyttä elämää ja nyt ollaan niinkun työtön duunari...Ylihuomenna lähtis se lentokone maailmalle, mahtaako se Elisa selvitä kyytiin vai ei.

Alan jo pikkuhiljaa epäilemään, että jollain korkeammalla kohtalolla alkaa olemaan jotain minun lähtöä vastaan.

- Alkukesästä tuli telottua naama. Naamalla nyt ei niin väliä, on sitä rumempanakin matkustettu...mutta ne hampaat mitkä siinä samassa rytäkässä meni. Meinas jo itku tulla, kun hammaslääkäri tokaisi hoidon mahdollisesti kestävän vuodenkin verran. Kuitenkin onni onnettomuudessa, näkö on tallella, silmälaseja saa aina uusia...ruhjeet paranee ajan kanssa. Onneksi hammaslääkärin pahimmat skenaariot eivät käyneet toteen, vaan selvittiin pelkällä paikkailulla ja juurihoidolla ja nekin saatiin hoidettua loppuun pari viikkoa sitten. Ja vakuutuksen olemassaoloon voi kerrankin olla tyytyväinen, olis menny suuri osa matkabudjetista moisen typeryyden maksamiseen.

- Minulle on iskenyt flunssa...niinkuin varmaan puolelle Suomea. Nenää polttaa. Toivotaan että laantuis sen vertaa että uskaltaa koneeseen nousta. Sitäpaitsi ei taida suunnitellusta sukellusreissusta tulla mitään, jos korvat pysyy lukossa.

- Bangkokissa on julistettu hätätila. Lehden mukaan lentokenttää ei ole suljettu, mutta jos tässä mun matkan alla mikään mukaan ei ole mennyt ihan täysin putkeen, niin varmasti sekin keritään sulkemaan.

- Hukkasin lompakkoni...virallinen tarina kulkee, että tietysti se varastettiin:) Lomakko on löytynyt, mutta se matkan aikana tärkeä luottokortti kerittiin kuollettamaan...of course. Tänään olen istuskellut tunnin verran mein paikalliskonttorissa soittelemassa hyvin hyvin avuliaan pankkineidin kanssa ympäri Suomea, josko sen kortin sais johonkin ennen torstaita ja onnistuihan se. Eli huomenna pikapikaa Poriin korttia hakemaan:) Miten lie meneekään noi pankkien postikuviot, jos kortti saadaan keskiviikoksi Porin konttoriin, niin miksei sitä saataisiin samalla vaivalla Panelian konttoriin...noh, ei parane valittaa. Pääasia että kortti tulee ennen matkaa.

Ei kommentteja: